930×122 CAPRA 5

accident

Pitești. Femeie lovită de mașină pe trecerea de pietoni

Update: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Pitești, care se deplasa dinspre str. Târgu din Vale spre bld. Frații Golești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat o femeie de 58 de ani, din Pitești, care ar fi fost angajată în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj medical în stare de conștiență și transportată la o unitate medicală.

Conducătorul autoturismului implicat a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, precizează Poliția Argeș.

Știrea inițială: În urmă cu puțin timp, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, pe strada Frații Golești.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit de o mașină.

La fața locului se află polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru cercetări.

Și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Argeș intervine la locul evenimentului.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Am trecut cu un autobuz al publitrans spre gară. Să imi fie cu iertare, dar parcă era zonă de război acolo,cu sinceră compasiune pentru persoana vătămată. Nu vreau să mă gândesc la ce tevatură ar fi fost dacă era vre un politician accidentat.Dar nu avem noi norocul ăsta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90