Donaris 930 x 122

amenzi

Pitești: Femeile „ușoare” au fost luate la ochi de polițiști

Miercuri, 3 august, la lăsarea serii, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au desfășurat, în municipiu, o acțiune pentru combaterea faptelor de prostituție stradală, dar și a prostituției prin intermediul anunțurilor publicate în mediul online.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Mai multe persoane, dar și locații au fost verificate, iar în cele din urmă s-a lăsat și cu amenzi.

Șase femei care practicau prostituția stradală au fost amendate. La fel s-a întâmplat și în cazul a trei tinere care își racolau clienții prin intermediul anunțurilor online.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

În cadrul acțiunii, au fost verificate 24 de persoane, au fost controlate patru zone și cinci locații și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Polițiștii au depistat șase femei, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, care practicau prostituția stradală. Acestea au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.

De asemenea, au fost identificate trei femei, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale spre a obține foloase materiale, prin intermediul anunțurilor online, în locații închiriate.
Cele trei femei, dar și persoanele, care au închiriat locațiile în regim hotelier, au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 500 de lei, fiecare.”, transmite IPJ Argeș.

Polițiștii au acționat și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică

De asemenea, pe parcursul aceleiași zile, polițiștii au acționat și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 45 de persoane, au fost controlați 9 paznici și au fost verificate 15 autoturisme.

De asemenea, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.600 de lei, dintre care 4 sancțiuni, în valoare de 1.100 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 15 sancțiuni, în valoare de 6.500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.”, mai precizează IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • celu spune:

    Ce oribil nici pe internet nu mai putem scăpa de aceste fapte înjositoare. Pe ce websiteuri au publicat acele femei anunțurile? Ca sa stiu să nu intru niciodată pe ele.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3