NOR CURIER 930X122

flagrant delict

Pitești. „Foamea de bani” a unui infractor la Trattoria, în Centru

Pitești. „Foamea de bani” a unui infractor la Trattoria, în Centru

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Un bărbat de 25 de ani a fost prins în fragrant în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din restaurantul Trattoria, din centrul Piteștiului.

Până să fie prins, tânărul ar fi reușit să sustragă un televizor.

Citiți și: FLAGRANT DELICT ÎN PRUNDU. ANCHETĂ LA FINAL

Alarma a fost dată de agenții de pază ai localului.

IPJ Argeș transmite:

„În noaptea de 21 spre 22 iunie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați de către dispecerul unei societăți de pază despre faptul că, în urma declanșării sistemului de alarmă de la o societate comercială asigurată cu servicii de pază, o persoană a fost depistată în incintă, după ce ar fi încercat să sustragă bunuri.

Persoana depistată a fost identificată ca fiind un bărbat de 25 de ani, din Davidești, iar din verificările preliminare, s-a stabilit că cel în cauză ar fi pătruns în interiorul localului prin forțarea unei uși de acces, iar înainte de momentul depistării în flagrant delict, de către reprezentanții societății de pază, și-ar fi însușit un televizor din incinta societății, bunul în cauză fiind predat ulterior către reprezentantul societății.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliției, pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul aceleiași secții de poliție au continuat cercetările, iar după administrarea de probatoriu, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.”

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90