New Profesional Consult 930 x 122

colegiul bratianu

Piteşti: Fostă elevă la „Brătianu”, moarte fulgerătoare la 23 de ani

Profesorii şi colegii care au cunoscut-o pe Alexa Elena Rizu sunt împietriţi de tristețe. Tânăra, în floarea vârstei la 23 de ani, s-a stins subit din viaţă zilele trecute. Nimeni nu bănuia ce tragedie ar putea urma, după ce fata a acuzat nişte dureri la picior.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Până la urmă, câţi dintre noi nu ne văităm de dureri de picioare?!

Pentru Alexa, însă, durerea a fost un semn pentru ceva extrem de grav, descoperit din păcate la necropsie. O tromboză a luat-o dintre noi pe această minunată fată, absolventă a Colegiului „Brătianu” în anul 2018 şi până mai ieri studentă la Facultatea de Drept din Bucureşti.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Alexa se pregătea pentru un examen, când a simţit o durere puternică şi a chemat salvarea. În ambulanţă, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată. Apoi a urmat încă un stop, şi încă unul. Din nou resuscitată. Aşa a ajuns tânăra la spital, unde nu a mai găsit puterea de a supravieţui.

A murit în unitatea medicală, lăsând în urmă o lume pur şi simplu şocată de veste.

 

 

ALEXA NU MAI ESTE. 

Tânăra, din Piteşti, mai suportase o mare durere în trecut, însă una sufletească. Tatăl ei murise acum câţiva ani de cancer.

Rudele, prietenii, profesorii nu mai găsesc cuvinte ca să descrie această cumplită tragedie.

SE NUMEA ALEXA ELENA RIZU.

„Pe 14 ianuarie împlinise 23 de ani. Pe 31 ianuarie, a plecat dintre noi. Şi-a lăsat mama, şi-a lăsat prietenii şi colegii de facultate şi a plecat. Pe holul facultăţii au rămas doar urmele paşilor ei şi o fotografie încadrată de flori şi candele. Doamne-Doamne avea nevoie de un înger şi a luat-o la El. Prea devreme, Doamne!”, a scris prof. Iudita Dodu Eremia pe Facebook.
Mesajele de îndurerare curg precum lacrimile, dar cine să le mai vadă. Poate din cer, Alexa vede acum.
Dumnezeu să o odihnească!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • unu' spune:

    A fost vaccinata cu AstraZeneca?
    ca acest vaccin da efecte adverse foarte rare, ca trombozele …
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  • Daniela spune:

    A fost vaccinata? Nimeni nu spune nimic.

  • Corina spune:

    Din pacate nu toate trombozele au legatura cu vaccinul covid… Se fac si in urma unei racelli puternice, varicela sau diverse viroze, mai ales covid. Si fumatul influenteaza foarte mult formarea trombozelor iar daca sunt combinate cu anticinceptionale, este un cokteil minunat, stresul puternic si crinic este iar un factor. Deci sunt multe cauze! Dumnezeu sa aiba grija de ea! Prea tanara!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3