930X122 MAIA

furt

Pitești: Fura din casa în care lucra ca menajeră. Femeia a fost reținută

O femeie a fost reținută de polițiști, după ce timp de 3 luni de zile ar fi furat bani și bijuterii dintr-o casă de pe raza municipiului Pitești, unde lucra ca menajeră.

Citiți și: A furat mai multe ceasuri dintr-o locuință, apoi le-a amanetat. Hoțul avea cheie!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 03 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt la plângere prealabilă, și au reținut o femeie de 36 de ani, din Ștefănești.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

Din verificările efectuate, s-a stabilit că femeia ar fi sustras, în perioada decembrie 2021- februarie 2022, mai multe bijuterii și bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintr-o locuință, din municipiul Pitești, unde era angajată ca îngrijitoare.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate.

În ziua de 03 martie a.c., în urma administrării probatoriului, cea în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: PRO TV Chisinau

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90