New Profesional Consult 930 x 122

furt

PITEȘTI: FURT DIN MAGAZIN

Pitești: furt din magazin. Poliţiştii piteșteni au identificat autorul unui furt dintr-un magazin din zona centrală a Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 21 spre 22 iunie 2017 un bărbat de 34 de ani din comuna argeșeană Căteasca ar fi pătruns prin efracție într-un magazin de electrocasnice de pe strada Pasaj Doina și Ion Aldea Teodorovici. Individul ar fi furat din magazin bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Poliția Argeș, care furnizează informația, nu precizează numele magazinului.

Bunurile furate, recuperate în proporție de 50%, au fost înapoiate părții vătămate, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județan Argeș.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a unor măsuri preventive. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3