930×122 CAPRA 5

Centura Pitești

Pitesti. Gentea, anunț de ultim moment cu privire la închiderea Centurii!

Primarul Cristian Gentea anunță că a fost găsită soluția potrivită pentru constructorul Webuild, cel care realizează lucrările pe tronsonul 5 al Autostrăzii Pitești-Sibiu (secțiunea Curtea de Argeș – Pitești).

Citiți și: ”Se va crea haos în oraș și în zonele de intrare! Nu este nimeni de acord!”

Traficul va fi deviat de pe Autostrada A1 prin bretele provizorii amplasate stânga-dreapta în zona nodului rutier Bascov.

Edilul îi asigură pe piteșteni că circulația nu va fi afectată în niciun fel în municipiul Pitești.

„Veste bună pentru piteșteni!

În urmă cu câteva minute, am luat legătura cu Eduard Dima, directorul adjunct al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi DRDP București, cel care mi-a transmis următoarele: Direcția Regională de Drumuri și Poduri București a eliberat astăzi avizul de instituirea restricțiilor de circulație pentru realizarea construcției – „Realizare bretele provizorii stânga, dreapta, în vederea devierii circulației de pe autostradă”.

Aceasta este soluția agreată de CNAIR pentru constructorul Webuild, la întâlnirea la care au participat și reprezentanții Primăriei Pitești, o soluție care nu va afecta în niciun fel circulația în municipiul Pitești, atât pe strada Depozitelor, cât și pe calea Bascov.

Bretelele vor avea o lungime de câte 800 metri fiecare și vor fi construite în imediata apropiere de cele două căi de rulare de pe Autostrada A1, în zona nodului rutier Bascov.

Așa cum v-am promis, am fost fermi, iar Piteștiul nu va fi afectat în niciun fel!”, a scris edilul Cristian Gentea, în urmă cu câteva momente, pe pagina oficială de Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3