930 x122 grota rece

constructii

Pitești. Gentea: „Atrag repetat atenția!”

Pitești. Gentea: „Atrag repetat atenția!”

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Respectarea autorizațiilor de construire, a proiectelor tehnice și, în general, executarea doar în legalitate a lucrărilor de construcții nu sunt opționale!!!

Atrag repetat atenția că disciplina în construcții este prioritate a administrației pe care o conduc!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În anul 2022, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 300 000 de lei, pentru nerespectarea executării lucrărilor de construcții, și au fost constituite 12 dosare penale, aflate în instrumentare la Parchet, pentru infracțiuni privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Doar în luna ianuarie 2023, Poliția Locală a aplicat 12 sancțiuni pentru executare a lucrărilor de construcții neconformă legii, în valoare de 49 000 de lei!

Prin Compartimentul Disciplină în Construcții, din cadrul Poliției Locale Pitești, vom menține ritmul implicării în teren”, este mesajul postat de edilul Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90