EcoMoto 930×122

deversări

Pitești. Gentea: „Este inadmisibil, nu tolerăm așa ceva!”

Pitești. Gentea: „Este inadmisibil, nu tolerăm așa ceva!”

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Situație incredibilă în această seară, în municipiul Pitești. Mai multe persoane au sunat la Poliția Locală și au reclamat un miros insuportabil după ce pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu o persoana a deversat apa menajeră.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Poliția Locală Pitești, prin Dispecerat, a fost sesizată, în jurul orei 19:00, că pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu, un locatar deversează conținutul apei uzate menajate în spațiul public.

Locatarii au reclamat mirosul insuportabil.

La fața locului, polițiștii din cadrul Compartimentului Protecția Mediului, ai Biroului Ordine Publică și Intervenție, au depistat proprietarul imobilului, au constat fapta și au aplicat o sancțiune contravențională de 2.000 de lei”, transmite Poliția Locală.

Totul a ajuns și în atenția primarului Gentea, care a precizat pentru ePitești că astfel de situații nu sunt tolerate de municipalitate. „Nu se mai poate, amenzile vor fi, de fiecare dată, maxime!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    La traficul actual cu actualele străzi Piteștiul va fi un oraș poluat peste media admisa. Gunoaiele cu actualele ghene de gunoi este si va fi si mai poluante .
    Primăria este intr o stare de neant. Inerție fără a analiza cazurile ,situațiile.
    PACAT!Am avut încredere si speranțe in dul Gentea C. M a dezamăgit COMPLECT.

  • Un om spune:

    Păi ,pe Vasai cum l-ați tolerat cu groapa de gunoi?Are bani gagiu……

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90