Donaris 930 x 122

telefon furat

Pitești. Gest incalificabil! Aceasta este lumea în care trăim!

Scene revoltătoare în Pitești. Un bărbat a găsit un telefon căzut în parcare, lângă o mașină și dus a fost cu tot cu smartphone.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 06:00, în zona de Nord a orașului, pe strada Negru Vodă, în fața blocului B1 la complexul comercial din zonă!

Mobilul aparținea unei femei. Aceasta tocmai venea la serviciu în momentul în care a coborât din mașina soțului ei și și-a pierdut telefonul în parcare, un smartphone Motorola.

La câteva minute după ce a intrat în locație, femeia a observat că îi lipsește mobilul și a început să sune pe acel număr. Atunci, un bărbat care trecea prin zonă l-a văzut.

Așa cum se observă și în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona magazinelor blocului, individul se duce în parcare, se aplecă și ia telefonul, iar apoi îl închide și pleacă fără nicio jenă.

 

O cunoștință a femeii ne-a declarat că aceasta a fost să depună plângere la Poliție, iar unul dintre agenți i-ar fi spus că individul are la dispoziție 10 zile pentru a declara bunul găsit. Până în acest moment telefonul nu a fost găsit sau predat, așa cum era firesc și normal. Totuși, gândindu-ne că, dacă până în acest moment individul nu a fost la Poliție cu bunul altuia găsit, puțin probabil să o mai facă!

Poate imaginile video apărute în spațiul public, să-l facă să se răzgândească!

Într-un final, piteșteanca s-a hotărât să facă cazul public în speranța că cineva îl va recunoaște pe individ sau că bărbatul va da dovadă că are principii morale în cele din urmă și îi va înapoia telefonul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3