930 x122 grota rece

viteza excesiva

Pitești: Gonea cu un BMW cu 131 km/oră în oraș!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat, în ultimele 48 de ore, amenzi în valoare totală de peste 90.000 de lei și au reținut 24 permise de conducere.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Unul dintre șoferii care a rămas fără permis pentru 3 luni de zile a bătut recordul de viteză, fiind depistat gonind cu 131 km/h pe Bulevardul Republicii.

Este vorba despre un piteștean de 42 de ani, aflat la volanul unui BMW.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

„În ziua de 21 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 42 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Republicii, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h.

În urma abaterii constatate, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Angi spune:

    Bravo!! mii de mulțumiri și felicitari ca politia rutiera este la datorie și ne oferă siguranță și încredere peste tot si dacă gonesti cu bolidu pe străzi riști sa pierzi abecedaru.dar onorata publicație cu ce greșim noi simpli cititori ca în fiecare zi sa suportam imaginea unor mascote si fete triste ca astea de prost gust sa le dați valoare și defilati cu ele ca la circu Globus.e film serial cate episoade are?? politia argeșeană are oameni de valoare pe care nu ii dați exemplu ca nea Dan Dobre o capacitate cum nu s-a mai pomenit care prinde hoți și destructureaza clanuri salvează chiar și vieți si este modelul celor tineri de ce nu va folosiți de experienta și priceperea lui pentru acțiuni și misiuni.am avut ocazia sa îl cunosc personal la autostrada și va spun sincer omul asta m-a impresionat plăcut este devotat și de o inteligenta aparte.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3