New Profesional Consult 930 x 122

furt

Pitești. Hoț prins în flagrant

Pitești. Hoț prins în flagrant

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Un dâmbovițean de 30 de ani a fost prins, de către paznicul unui magazin din Pitești, în timp ce fura produse alimentare.

,,Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Pitești. Hoț prins în flagrant

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 04 iunie a.c., un bărbat de 30 de ani, din județul Dâmbovița, a fost surprins de către agentul de pază al unei societăți comerciale din municipiul Pitești, în timp ce încerca să sustragă produse alimentare.

Reamintim că, în ziua de 05 iunie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90