930 x122 grota rece

loc de joaca

Pitești. Imagini senzaționale cu viitorul parc din Lunca Argeșului!

Update, 30 septembrie, ora 14:24

Video – Așa ar urma să arate noile locuri de joacă din Parcul Lunca Argeșului din Pitești.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

 

După cum v-am informat anterior, acestea sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 -4 ani, copiilor mai mari, cu vârsta cuprinsă între 4-14 ani, dar și copiilor cu dizabilități.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În cadrul ședinței Consiliului Local Pitești, care a avut loc ieri, 29 septembrie, proiectul privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții a primit aviz favorabil.

Știrea inițială, 26 septembrie, ora 10:40 – Pitești. 660 000 € investiți în noi locuri de joacă

Primăria Pitești pune la bătaie peste 3.000.000 de lei pentru amenajarea de noi locuri de joacă în Parcul Lunca Argeșului, în zona șah.

Proiectul a fost prevăzut în Programul de Investiții al municipiului Pitești pe anul 2022.

În ședința din această lună a Consiliului Local Pitești se va supune la vot aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții aferentă obiectivului de investiții ,,Amenajare loc de joacă etapa II -Parc Lunca Argeșului, zona șah”.

Vor fi amenajate două complexe de joacă care vor fi alcătuite din: leagăne, tobogane, trambuline, echipament cu balansare, ansambluri de cățărare și carusele.

Conform proiectului, „complexul de joacă tip 1 va fi un echipament dinamic, compus dintr-o înlănțuire de platforme și echipamente (din care 6 turnuri, 33 de acoperișuri, 7 tobogane) ce va fi conceput astfel încât să stimuleze, pe lângă distracție, și dezvoltarea abilităților fizice, coordonarea și lucrul în echipă pentru copiii cărora le va fi adresat.

De asemenea, tot potrivit documentației, acesta va fi un echipament destinat atât copiilor cu dizabilități, precum și copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-14 ani, putând fi utilizat de un număr maxim de 342 de utilizatori simultan.

Complexul de joacă tip 2 fi destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 4 ani și unui număr de până la 20-25 utilizatori. Structura de rezistentă va fi realizată din 12 stâlpi de oțel dublu galvanizați (interior și exterior) prevăzuți, în partea superioară, cu capace de protecție.

Valoarea estimată a investiției este de 3.304.221,98 lei, inclusiv T.V.A., adică aproximativ 660.844 de euro (la un curs de 1 euro=5 lei).

Finanțarea obiectivului se va face din sume alocate de la bugetul local.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Meh spune:

    Plastic de 660k euro? In tarile civilizate se incearca pe cat posibil sa se faca totul cat mai natural si sustenabil, se pune pietris pe jos si se folosesc materiale naturale, se planteaza cat mai multi arbori. De ce e orasul asta condus numai de prosti? Nu stiti decat sa defrisati tot si sa puneti asfalt. Si se mai intreaba lumea de ce scade calitatea vietii, natalitatea, varsta la care se moare de cancer etc.

  • Cititor spune:

    „Pâine si circ” atat de potrivita azi…..☹ parca mult mai potrivita azi decat in Roma antica!

  • și eu sunt Pitestean spune:

    Va avea aceeași DESTIN ca wc-ul de 400keuro din invecinatatea primăriei Pitești . Probabil de la înaintașii lor se inspira si actualii….va degaja miresme de latrina.
    Votați PSD PSD

  • Oktavijan spune:

    Bravo felicitarii vor avea pustii .si ei distractie…felicitarii ..ursuzii mereu 2/3 muste care nrmultumite…e bine ca se reda un spatiu …intravilant

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90