EcoMoto 930×122

asfalt

Pitești. În timp record, Gentea reacționează și pune „piciorul în prag”!

Pitești. În timp record, Gentea reacționează și pune „piciorul în prag”!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Update. 06 septembrie 2023, ora 11.00

Primăria Pitești și primarul Cristian Gentea au reacționat rapid după publicarea materialului de aseară. În această dimineață, muncitorii erau deja la locul faptei și asfaltau porțiunea care crea probleme șoferilor și care tranzitau zona aglomerată din Prundu.

Citiți și: Dramă în Prundu!

Așa arată zona proaspăt asfaltată:

 

Știrea inițială. 05 septembrie 2023, ora 19.57

Pitești. Asfaltare la mișto! „O roabă de asfalt pe săptămână!”

Oamenii care locuiesc pe Horia, Cloșca și Crișan din Prundu se plâng că de o vreme bună stau cu strada pe jumătate asfaltată.

Lucrările au început de aproximativ 3 luni și de atunci nu mai este gata.

Ba mai mult, în ultimele 2 săptămânii, spun piteștenii din zonă, s-a bătut complet pasul pe loc.

„Săptămâna trecută a venit cineva și a pus doar o roabă de asfalt. Atât! O roabă de asfalt pe săptămână”, ne spune un piteștean.

Oamenii speră să se rezolve odată situația! Mai ales că zona va deveni foarte aglomerată în curând.

Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” se află pe strada Horia, Cloșca și Crișan. Iar traficul cu siguranță va fi un calvar în zonă.

Pitești. În timp record, Gentea reacționează și pune „piciorul în prag”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Razvan C spune:

    Ar trebui terminate lucrarile incepute pe blvd Petrochimistilor , incepe școala , iar traficul va crește ! Acum se aglomereaza , cu o banda blocata , ce va fi din 11.09 ?
    Mai sunt trotuare de reparat , acolo unde s-a lucrat .

  • Syncopat spune:

    Si pe Craiovei-Prundu se lucreaza de parca ar face tunele prin munti. Au deja 4-5 luni.
    Iar pe Republicii, la Zinca, s-au apucat saptamana trecuta. Sa vezi acolo, cand o incepe scoala si nu au elevii trotoarele terminate! Or sa stea toti pe strada… nervi, clacsoane, ambuteiaje… Pitesti = smart City!

  • Bogdan spune:

    domnu primar semafor, se apropie alegerile, fiți mai activ. ne dezamagiti întruna de cand ati devenit primar. poate ne faceți o surpriza si numai candidati.

  • Viorel spune:

    Domnule Primar,
    Vă așteptăm și noi de 3 ani pe Intrarea Islazului să vedeți cam cum se circulă prin gropi și noroi. Doar promisiuni pe hârtie și nimic realizat. Nici urmă de reprezentant al Primăriei in zona noastră ! Și noi plătim impozite și nu uitați că și noi avem dreptul la vot !

  • Manu spune:

    Orașul este capsat.

  • Popescu Marius spune:

    in spate la magnolia asfaltati parcareaaaa! de 8 luni s au bagat tevile si sunt gropi. nu putem sa iesim din scara din cauza santurilor. venim peste voi in birouri! nu se poate asa ceva! au trecut 8 LUNI. Cat va ia ma nene sa turnati 50 de metri de asfalt? ba voi chiar va bateti joc de noi? lasa ne ma nene cu pistele se biciclete si ce proiecte mai ai pe acolo. rezolva ce ai stricat. ai pus 150 de semafoare. La Constanța daca te duci nu vezi un semafor, sunt peste tot numai sensuri giratorii..si nu se injura nimeni si toata lumea merge ok. Aici e cel mai varza oras. Tu nu vezi ma nene cum arata centru? Nu vezi nimic! E totul infect. Astia care pun semafoare nu schimbat si pavele? nu spala gangurile de la fortuna? nu dezinfecteaza centrul asta? sau nu ai gasit inca firma sa iti iei comision? venim peste voi in birouri. va dam la protv si peste tot ca nu se mai poate.

  • viorel spune:

    Domnule Primar,
    Dar de Intrarea Islazului ce parere aveti ? Stiti cumva cum arata drumul ? Nimeni de la Primarie nu vrea sa onoreze invitatiile noastre in zona. Stim ca nu va pasa de noi ca suntem cam putini dar poate voturile noastre vor face schimbarea de care este nevoie.

  • Iulian spune:

    Domnule primar, sunteți un om foarte calculat și capabil,nu reușiți să mulțumiți pe toți locuitorii acestui oraș, oricum sunteți singurul edil din ultimii 30 ani care ați făcut foarte multe pentru orașul nostru. Cârcotași să-și vadă de treaba lor!! Mergeți înainte cu ideile dumneavoastră foarte buneeee! Dumnezeu sa vă țină sănătos!!!

  • Săndel B. spune:

    Toate lucrarile din Pitesti sunt la mishto !! Pe B-dul Petrochimistilor nu se „lucreaza” de 4 luni ???

  • Cimpeanu liviu spune:

    domnule primar desfintati semnul de obligatoriu dreapta la bloc L1 scara E din spre facultate . toti soferii din L1 L2 L3 suntem afectati sau mai puneti un semafor .

  • Jan spune:

    @Iulian,
    Bravos domnule!
    Să nu spui că lucrezi la Primărie! În afară de semafoare peste tot, ce mai vezi așa bun? Eu văd că pe Basarabiei au început lucrările și nu se mai termină . Au mijdrit și intrarea spre Bucovina, iar dacă vrei să urci spre Victoria Residence, treci prin scobiturile in asfalt ale constructorului care își bate joc de noi, cu acordul primăriei.
    Pe Petrochimiștilor au terminat asfaltul spre A1 și nu l-au reparat, spre Victoria Residence au făcut ceva lucrări la canal și au pus asfalt cu roaba, de zici că ești la Cuca Măcăii, etc. Îmi place că a pus semafor spre Autogara Sud ( în Tudor Vladimirescu), iar în dreptul la Lidl Prundu ( pe Basarabiei) nu e. Numai realizări, stimați tovarăși !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3