New Profesional Consult 930 x 122

școala gimnazială mihai eminescu

Pitești. Încântător! Copiii de la „Eminescu”, spectacol total!

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” (fostă nr. 11) din Pitești a pregătit și anul acesta un program special pentru aniversarea Zilei Naționale a României.  Și anul trecut au avut un moment artistic minunat.

Citiți și: Pitești. Schimbare majoră la o școală importantă! S-au mobilizat și au reușit

Îmbrăcați în culorile tricolorului, roșu, galben și albastru, elevii au fredonat și dansat pe cântecele „Treceți, batalioane române, Carpați” și Trenulețul, melodia celor de la Zdob și Zdub împreună cu Frații Advahov.

Imaginile făcute publice de unitatea de învățământ au fost filmate ieri.

Citiți și: Pitești: Burse de peste 1900 de lei pentru doi olimpici de la Școala ”Mihai Eminescu”

„Cu ocazia Zilei Naționale a României, copiii au împărtășit bucurie prin joc, muzică si culoare, răspândind voie bună si speranța pentru un viitor cât mai luminos.

Alături de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Pitești,  au pus la cale un adevărat spectacol al inocenței și al patriotismului ce nu pot fi regizate. Să învățăm de la cei mici să fim mai buni, mai darnici si să ne gândim cu recunoștință la tot ceea ce înseamnă a fi român”, este mesajul care însoțește filmarea prezentată.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • scarbos spune:

    ca pe vremea lui ceausescu

  • Zidaru luminita spune:

    Copiii erau veseli,fericiti,nu a fost ceva care sa ii constranga. Bravo,lor si profesorilor! O lectie de patriotism.

  • Leul spune:

    La cat a durat mai bine ne dădea și noua măcar un 8 la chimie

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3