930×122 CAPRA 5

cncd

Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

 

ISU Argeș a raportat un incendiu puternic la o construcție, posibil un service auto, situată în apropierea CNCD din municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Evenimentul a necesitat o intervenție rapidă și bine coordonată a serviciilor de urgență, în încercarea de a limita daunele și de a asigura siguranța cetățenilor.

Pentru gestionarea situației, ISU Argeș a mobilizat un impresionant dispozitiv de intervenție, constând în trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, echipate cu tehnică și materiale necesare pentru a face față acestui tip de urgențe.

De asemenea, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime a fost chemată la fața locului, permițând echipelor să acționeze eficient chiar și în condiții dificile.

Pentru a asigura o intervenție cuprinzătoare, a fost mobilizată și o autospecială CBRN (chimic, biologic, radiologic și nuclear), pregătită să facă față oricăror riscuri speciale care ar putea apărea în urma incendiului.

 

Această măsură subliniază gravitatea situației și complexitatea intervenției necesare pentru a asigura siguranța zonei.

 

O ambulanță SMURD a fost, de asemenea, prezentă la locul evenimentului, pregătită să ofere asistență medicală de urgență oricărei persoane afectate de incendiu sau de fumul dens ce s-ar putea degaja în urma arderii materialelor.

 

Știre în curs de actualizare

Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90