SMART KIDS 930X122

lucrări reabilitare

Pitești: Încep lucrările de reabilitare la un drum de legătură important

În urmă cu puțin timp, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a anunțat că au început lucrările de reabilitare la drumul ce face legătura între Străzile Grigorești și Balotești.

Citiți și: Lucrări într-un cartier din Pitești

Aici vor avea loc lucrări de balastare. Ziua de vineri, 26 noiembrie, este preconizată ca fiind chiar termenul de finalizare al lucrărilor, dacă condițiile meteo vor permite acest lucru.

Citiți și: Mai multe unități de învățământ din Pitești vor fi reabilitate

 

„Vorbim despre un drum de legătură important, un drum ce va fi balastat.

Acesta este benefic, în special, cetățenilor care tranzitează drumul pentru a merge la biserica și cimitirul din Balotești.

Dacă vremea ne va permite, lucrarea va fi finalizată chiar vineri”, a scris edilul Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ilie Ion spune:

    Dar ce face primarul cu cei 100 m ai străzii Petre Ispirescu care dau în varianta Trivale – Gavana. Este un drum pe care rupi mașina, să plin de gropi și hartoape.
    Aștept răspunsul dvs!

  • Ana Dumitru spune:

    Mda. Sper ca pe strada Ion Angelescu unde sunt lucrări acum, pentru trotuar pe partea dreapta și pe care o pregătesc spre a fi asfaltata, pe strada aceea sper sa NU vina nimeni NICIODATA sa taie vreo panglica pentru că lucrarea este o mare porcărie. La câțiva m pe strada, foarte aproape de Penny, este o porțiune care încă aparține unor domni, de care ori nu a dat nimeni până acum, ori nu vor sa vândă o bucățică de teren (lățime, cred, 3.5 m, mai exact o banda/sens) și care și la prima asfaltare a rămas așa… cum se zice „de țărână”. Se pare că așa va fi in continuare, pentru că lucrări pe porțiunea aceea nu s-au făcut. Efectiv trotuarul se oprește acolo și continuă „după”. Daca lucrurile nu erau clare cu porțiunea aceea, de ce s-au demarat lucrările???

  • Marian F spune:

    Poate definitivati si str. Haralambie Botescu . In curand se strica vremea si vor aparea din nou santuri in portiunea pietruita. Este o promisiune din campanie si a trecut un an. Mult spor!

  • George Petrineanu spune:

    Reparații. Reabilitare înseamnă altceva (dexonline.ro)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3