Donaris 930 x 122

alimente

Pitești: Începe distribuirea produselor alimentare pentru persoanele defavorizate

În Pitești începe acţiunea de distribuire a produselor alimentare, tranșa a IV-a, în baza programului POAD.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești anunță că, începând de miercuri, 20.04.2022, se va derula acţiunea de distribuire a produselor alimentare, tranșa a IV-a, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate –POAD.

Distribuirea produselor alimentare către persoanele îndreptăţite se va face pe raza municipiului Piteşti, în cadrul unui centru de distribuire, situat în Piaţa Smârdan, etajul II, intrarea „A”.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În cadrul POAD fiecare beneficiar final primește un pachet conținând următoarele produse alimentare: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve de carne și pate, compot de fructe, gem de fructe.

Pentru beneficiarii înscrişi iniţial pe liste, produsele alimentare se vor ridica pe baza actului de identitate valabil (nu se oprește copie după documentul de identitate, doar se verifică datele).

Pentru mai multe detalii faceți click AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90