930 x122 grota rece

cncd

Pitești. Incident grav! Persoană lovită de tren lângă Lidl

Pitești. Incident grav! Persoană lovită de tren lângă Lidl

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Update: 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, cetățean străin, din Bangladesh, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, posibil în încercarea de a traversa linia de cale ferată fără să se asigure, prin loc nepermis, a fost surprins de un tren de călători în gabaritul liniei.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ca urmare a impactului, bărbatul în cauză a suferit leziuni (preliminar, fractură deschisă la piciorul drept), fiind preluat de echipajele medicale și transportat la o unitate medicală.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care incidentul feroviar a avut loc.

Știrea inițială: Un bărbat ar fi fost lovit de un tren, pe calea ferată din zona CNCD, în Pitești.

Informația este transmisă de ISU Argeș.

Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Știre în curs de actualizare

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vali Stan spune:

    am spus si o mai repet

    acolo trebuie pus gard!

    SNCFR, Primaria, se aude?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90