New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

Pitești. Incident într-un autobuz Publitrans!

Update: Pitești. Incident într-un autobuz Publitrans! Ceea ce inițial a fost anunțat la 112 drept un accident în zona de Nord a orașului, s-a dovedit a fi un incident într-un autobuz Publitrans.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Potrivit informațiilor noastre, șoferul mijlocului de transport în comun a fost nevoit să frâneze brusc după ce un alt participant la trafic ar fi făcut o manevră bruscă.

În momentul respectiv, o pasageră, o bâtrână a fost rănită ușor. A fost monitorizată la fața locului de către personalul de pe echipajul SMURD. Din fericire, nu a fost nevoie de transportul femeii la spital.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Știrea inițială: În urmă cu câteva momente, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, de data aceasta în cartierul Nord, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Potrivit primelor informații, două mașini sunt implicate.

Până în acest moment nu există informații despre existența unor posibile victime.

La fața locului sunt prezenți pompierii și polițiștii.

Știre în curs de actualizare

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3