pizzeria sapori  930 122

accident

Pitești: Incredibil! De ce a făcut accident candidatul pentru permis! Ce „manevră” a făcut polițistul

Incidentul de ieri, 1 august, în care un elev s-a urcat cu mașina pe un sens giratoriu din Pitești, în timpul examenului practic pentru obținerea permisului auto (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: S-a urcat pe giratoriu cu examinatorul pentru permis în mașină!), s-a produs pentru a evita un accident.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Inițiativa a fost luată chiar de către polițistul examinator aflat în mașină.

Elevul a coborât dinspre stadion spre Războieni, iar examinatorul i-a spus să facă sensul giratoriu și să se întoarcă. Cel mai probabil, examenul avea să se finalizeze curând.

Citiți și: Accident în Argeș! Două mașini s-au ciocnit

În timp ce erau încadrați în sensul giratoriu, un alt șofer de pe banda alăturată s-a răzgândit în ultimul moment și nu a mai virat la dreapta, către Secția de Poliție din Războieni. Pe ultima sută de metri, cel din urmă a ales să vireze la stânga, mergând în același sens cu elevul aflat în examen.

În acel moment, polițistul examinator, văzând că elevul nu reacționează în niciun fel, a tras de volan și a intrat în scuarul de la sensul giratoriu, pentru a evita accidentul.

Ajunși în punctul de a susține proba practică a examenului auto, se presupune că elevii au acumulat destulă experiență pentru a evita un accident rutier. Cel puțin, așa spune legea.

Acest lucru nu s-a dovedit însă și în cazul de față, iar deznodământul a fost în consecință. Elevul, care a ajuns subiect de discuție pe cel mai mare grup destinat șoferilor din Argeș, nu a obținut permisul, picând examenul auto.

Poate data viitoare va fi cu noroc!

Sursă foto: Info Trafic Pitesti

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3