NOR CURIER 930X122

accident

Pitești: Incredibil! De ce a făcut accident candidatul pentru permis! Ce „manevră” a făcut polițistul

Incidentul de ieri, 1 august, în care un elev s-a urcat cu mașina pe un sens giratoriu din Pitești, în timpul examenului practic pentru obținerea permisului auto (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: S-a urcat pe giratoriu cu examinatorul pentru permis în mașină!), s-a produs pentru a evita un accident.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Inițiativa a fost luată chiar de către polițistul examinator aflat în mașină.

Elevul a coborât dinspre stadion spre Războieni, iar examinatorul i-a spus să facă sensul giratoriu și să se întoarcă. Cel mai probabil, examenul avea să se finalizeze curând.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

În timp ce erau încadrați în sensul giratoriu, un alt șofer de pe banda alăturată s-a răzgândit în ultimul moment și nu a mai virat la dreapta, către Secția de Poliție din Războieni. Pe ultima sută de metri, cel din urmă a ales să vireze la stânga, mergând în același sens cu elevul aflat în examen.

În acel moment, polițistul examinator, văzând că elevul nu reacționează în niciun fel, a tras de volan și a intrat în scuarul de la sensul giratoriu, pentru a evita accidentul.

Ajunși în punctul de a susține proba practică a examenului auto, se presupune că elevii au acumulat destulă experiență pentru a evita un accident rutier. Cel puțin, așa spune legea.

Acest lucru nu s-a dovedit însă și în cazul de față, iar deznodământul a fost în consecință. Elevul, care a ajuns subiect de discuție pe cel mai mare grup destinat șoferilor din Argeș, nu a obținut permisul, picând examenul auto.

Poate data viitoare va fi cu noroc!

Sursă foto: Info Trafic Pitesti

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3