930 x122 grota rece

ADP PITEȘTI

Pitești. Informare oficială pentru toți participanții la trafic!

Pitești. Informare oficială pentru toți participanții la trafic!

Citiți și: O nouă schimbare în traficul din Pitești, avizată de Comisia de circulație

Conform cu decizia Comisiei de Circulație Pitești, din data de 6 iulie, de astăzi au fost înființate două treceri de pietoni, pe strada 9 Mai, respectiv strada Florăriei:

,,Noi treceri pentru pietoni, în zona centrală a Piteștiului

Citiți și: 3000 € pe lună pentru directoarea ADP Pitești. Cine este aceasta

Primăria Municipiului Piteşti anunţă că azi, 05.10.2023, prin Administraţia Domeniului Public, a înființat două treceri pentru pietoni, una pe strada 9 Mai, până la intersecția cu strada Florăriei, și una pe strada Florăriei, până la intersecția cu strada Justiției, ca urmare a desființării trecerii pentru pietoni de pe strada Florăriei, conform avizării Comisiei pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești, din data de 06.07.2023.

Pitești. Informare oficială pentru toți participanții la trafic!

Rugăm participanţii la trafic să se deplaseze cu atenţie şi să respecte semnele de circulație.”, transmite municipalitatea.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3