EcoMoto 930×122

balon

    Piteşti: Înotătorii au bazin acoperit pentru antrenamente

    Primăria Municipiului Piteşti informează că toate operațiunile de montare, de verificare și funcționare a balonului presostatic montat pe bazinul de 50 de metri din Ștrandul „Costache Negri” au fost finalizate!

    Citiți și: Balon suspect deasupra României. Au acționat avioane militare

    De asemenea, au fost întreprinse acțiunile de verificare a bazinului și de umplere a acestuia cu apă tratată conform prevederilor legale.

    „Astfel, sportivii își vor putea relua activitatea în condiții optime, începând de mâine, 5 aprilie 2022. De la această dată, zilnic, un număr de până la 100 de sportivi va intra la antrenamente, conform orarului organizat de SABIBA din cadrul SPEPMP și de reprezentanții cluburilor afiliate FRNPM”, a transmis Primăria Piteşti într-un comunicat.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Un comentariu

    • dima spune:

      Prea tarziu…acum cand vine vara ! La toamna se va da drumul la bazinul mare acoperit asa ca punga asta de plastic de pe bazinul de afara va disparea prin mai dupa o luna de folosinta…Ca la romani, degeaba efortul…

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3