930 pe 122 COSTACHE

accident

Pitești. Întâmplare șocantă: A bătut o femeie în trafic, după accident

Pitești. Întâmplare șocantă: A bătut o femeie în trafic, după accident

Citiți și: Fată de 15 ani, răpită din propria casă! Rupt de beat, șoferul agresor a făcut accident

Caz șocant în Pitești!

Un șofer recalcitrant a luat la bătaie o șoferiță, provocându-i leziuni, în urma unui incident petrecut în trafic.

Citiți și: Argeș. Două mașini s-au lovit puternic! Scurgeri de combustibil pe drum

Mai mult, bărbatul de 46 de ani a imobilizat-o pe femeie, nelăsând-o să pătrundă în mașină.

,,În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au identificat și reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 12 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, bărbatul în cauză ar fi avut un incident în trafic cu conducătoarea unui alt autoturism, în cadrul căruia i-ar fi blocat înaintarea, după care ar fi lovit pe conducătoarea auto, provocându-i leziuni.

Pitești. Întâmplare șocantă: A bătut o femeie în trafic, după accident

În ziua de 21 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 septembrie, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90