Donaris 930 x 122

investiții sport

    Pitești – Investiții în sport: se vor construi două stadioane

    Primăria Pitești anunță că se vor construi două stadioane, unul de fotbal și unul de atletism:

    – stadionul de fotbal ”Nicolae Dobrin”, stadion de categoria UEFA 4, pe care se vor putea desfășura inclusiv meciuri internaționale  (Champions League, Europa League, Campionatele Europene), având o capacitate de 15 000 de spectatori (tematică de culori alb-violet), suprafața terenului de joc mixtă (hibrid grass) și sistem de iluminare a fațadei prin tehnologie LED, care să permită iluminarea arhitectonică a stadionului în culorile echipei gazdă, un muzeu al clubului cu spațiu pentru trofee și un magazin de prezentare al FC Argeș de 175 de mp.

    Printre dotări se vor regăsi: sală de forță de minimum 500 mp, două săli pentru saună, sală de recuperare, cabinet medical, cabinet antidoping, tribune cu locuri individuale structurate pe sectoare și inele, locuri pentru spectatorii cu handicap locomotor și însoțitorii acestora, foaier de primire cu garderobe și puncte comerciale, sală de antrenament multifuncțională, spații dedicate mass-media, loje destinate VIP, spații de alimentație publică, săli de conferință, birouri etc.

    – stadionul nou de atletism ultramodern, omologat pentru competiții internaționale. Stadionul de atletism va fi dotat cu instalație de nocturnă, echipament de pistă ultramodern (block – start, garduri, cronometraj electronic), pistă alergare standard, tribune pentru spectatori parțial acoperite, vestiare cu grupuri sanitare și duș, spațiu de depozitare, birouri etc.

    Pe lângă stadionul de atletism, în exteriorul stadionului de fotbal se va realiza încă o pistă de încălzire pentru sportivii care iau parte la competiții de atletism. Investițiile sunt finanțate de Compania Națională de Investiții.

    Amintim că, în acest moment, în Municipiul Pitești sunt în desfășurare lucrările de construcție la „Sala polivalentă”, finanțate de aceiași companie.

    (Foto descriptiv)

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    6 comentarii

    • Valcea iulian spune:

      Bună ziua!
      Domnilor care gândiți planul acesta de dezvoltare!
      Pe ce lume trăiți nu vedeți ca habar nu aveți pe ce lume sunteți !
      Străzi pline de gropi
      Canale ridicate
      Fire de înaltă tensiune peste tot!
      Nu tu sisteme de eficiente de fluidizarea traficului!
      Nu vad un program Coerent pentru bunul mers al Piteștiului!.
      Puneți mana și executați lucrări sustenabile,apoi va apucați sa faceți stadioane!
      Ma rog de voi de 5 luni de zile sa faceți ceva în materie de reabilitare străzilor!
      Dar nimic!
      Aștept aștept ca altceva nu avem ce face!

    • Marius spune:

      Nu te interesează nenicule stadioane, cum nu ne interesează nici pe noi ceilalți părerea matale. Așa că nu-ți mai răci gura de pomană că nu rezolvi nimic. Dacă ar fi să te asculte cineva din Consiliul Județean cred că ar ajunge o ruină orașul Pitești 🤣🤣😂😂😂👍👍👌

    • abb spune:

      aici nu avem oprtunitati de angajare ai asta viaeaza stadioane, drumuri pline de gropi, spitale abjecte, incredibil ce fac astia pentru niste voturi

    • Ioan spune:

      Nu-i un lucru tocmai rau, sa te gandesti la sport, dar in 2021, sunt strazi situate in Pitesti, in oras,( pe prelungirea Craiovei) care inca nu sunt asfaltate, nu au fost niciodata pina acum.
      Trece ADP-ul o data pe an, pe acolo, mai lasa nisip si ceva pietris.
      Ce credeti ca ramane la primul contact al unei masini cu o strada asfaltata, cand vine din balti si noroaie?

    • dragos spune:

      Voi astia care tipati in gura mare cu strazi si alte chestii, ba voi nu sunteti sanatosi la cap??? Habar nu aveti despre ce este vorba dar va treziti sa dati din gura a prosti!!!
      Hai ca va explic eu putin, NU AU NICI O TREABA BANII PENTRU STADION CU CE VRETI VOI (DRUMURI ETC). ASTIA SUNT EXCLUSIV PENTRU SPORT, sunt BANI EUROPENI NERAMBURSABILI (CARE NU SE DAU INAPOI) pentru astfel de proiecte, IAR DACA UN ORAS NU ESTE IN STARE SA IA BANII ASTIA SI SA FACA CEVA PENTRU SPORT CU EI, II IA ALT ORAS MAI INTELIGENT!!

    • jfi spune:

      ma uit la dragos asta cum abereaza cu bani europeni si ma apuca rasul cum se chinuie el sa ia apararea unei administratii de 2 lei , rosie precum comunismul lui dej. Pai ba baiatule, „inteligentule” banii sunt de la CNI, nu fonduri europene.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90