NOR CURIER 930X122

politia arges

Pitești. Ipoteză șocantă! Fiul și-ar fi omorât tatăl!

Update, ora 11.23:

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Principalul suspect în cazul bărbatului găsit decedat în această dimineață, într-o casă din Pitești, ar fi chiar fiul acestuia.

 

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Polițiștii fac ample cercetări, deoarece există indicii cu privire la o moarte violentă.

 

Argeș. Bărbat găsit mort în casă! Sunt suspiciuni de crimă!

Update, ora 08.25. Poliția Argeș transmite în această dimineață:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un bărbat găsit decedat, cu urme de violență, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.”

 

Știrea inițială

O persoană a fost găsită în această dimineață decedată, într-o casă.

Casa se află pe strada Căminelor, din zona Auchan – PITEȘTI, spre localitatea Bascov, Argeș. Victima are pe corp urme de violență.

 

La fața locului sunt polițiștii piteșteni pentru a ancheta această descoperire macabră.

Știre în curs de actualizare. 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3