NOR CURIER 930X122

dubă staționată în stradă

Pitești: Își descărca marfa fără stres pe banda a doua, în față la Brătianu

Noi scene nesimțite surprinse în traficul din Pitești. Un șofer și-a staționat duba de marfă direct pe carosabil, pe banda a doua de circulație.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Acesta staționase în stradă pentru a descărca sau încărca produse la o societate comercială din apropiere.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Scena a fost surprinsă în această dimineață, în zona Colegiului Național ”Ion C. Brătianu” Pitești.

În timp ce șoferul își făcea treaba, ceilalți participanți la trafic erau nevoiți să circule cum pot, strecurându-se pe lângă mașina staționată în drum.

Strada cu pricina are sens unic de circulație.

Acesta nu este singurul șofer care dă dovadă de un astfel de comportament în trafic. Despre modul în care mulți șoferi își staționează și parchează mașinile în Pitești am tot scris.

Frecvent, reporterii ePitești sau cititorii publicației noastre au surprins, la o simplă plimbare pe străzile din municipiu, mașini parcate sub semnele care interzic oprirea, pe trotuare, blocându-le complet ori pe alei de intrare.

În lipsa amenzilor aplicate de Poliția Locală, sau mai bine spus în lipsa Poliției Locale, o astfel de debandadă e greu de evitat, mai ales în condițiile în care unii șoferi nu țin cont de bun simț în trafic.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Dan spune:

    Nu mai aveți știri? Și unde ați dori dumneavoastră sa staționează, dacă are de încărcat sau de descărcat câteva tone de marfă…? Dați și soluții nu doar palme șoferilor ori curierilor…

  • Costel spune:

    Doar la noi se practica asta. Iar răspunsul din partea șoferilor este : cum vrei domne sa descarc.
    Ei bine, sa își cumpere cărucioare sa parcheze regulamentar și muta marfa frumos cu căruciorul la magazin.
    Ca să nu zic, Cs din punct de vedere al sănătății, e mai bine sa transporți marfa pe cărucior de la mașina, decât cu cârca sa te rupi de spate.

  • George spune:

    Face asta în fiecare dimineață la orele 7.30. Exact în trafic. Poate descarca mai devreme , ar fi o soluție.

  • Narcis spune:

    Prietene dar tu daca erai in locul șoferului ce făceai? Lăsai dubița la Gară in parcare și veneai cu marfa in autobuz! In loc sa belești ochii aia bine in ochelarii in trafic stai pe telefon sa faci poze in mers BRAVO! Ști că acolo trec oamenii strada…..vai mama voastra

  • Cristian spune:

    De vină sunt primăria cum a putut da autorizație de funcționare atîta timp cît societățile nu au loc pentru parcare. Deci rușine să le fie edililor care vor doar taxe și impozite în loc să vadă de binele comunității. Vor doar pensii speciale că ei se sacrifică pentru șpăgi grase

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90