930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Pitești: Locuință pentru una dintre marile speranțe ale României la Jocurile Olimpice

O sportivă, multiplă campioană națională, balcanică și vicecampioană europeană la judo, va primi din partea Primăriei Pitești o locuință de serviciu.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Este vorba despre Florentina Ivănescu, membră a Clubului Sportiv Municipal Pitești (CSM).

Proiectul de hotărâre a fost votat ieri, 4 august, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: „Lumea a văzut că traficul s-a decongestionat! Părerea Poliției contează!”

Mama sportivei beneficia de o locuință socială încă din anul 2014. În acest an însă, în urma unor verificări, cererea pentru o locuință socială i-a fost respinsă.

Pentru sportiva Florentina Ivănescu, anul 2022 a fost un an presărat cu medalii. Aceasta a avut un parcurs sportiv extraordinar, obținând trei medalii la competiții europene de prestigiu, ultima fiind de aur (obținută în luna martie, la Campionatul Național de Judo U23-tineret, București).

Solicitarea pentru o locuință de serviciu a fost făcută de către CSM Pitești.

Florentina Ivănescu face parte din selecția de judo a clubului CSM Pitești din anul 2010. În acești ani a avut rezultate deosebite, adunând numeroase titluri în palmares: vicecampioană europeană de cadeți, multiplă campioana națională, campioană balcanică, medaliată cu aur la Grand Prix din Portugalia U 23, locul 30 în lume.

De asemenea, sportiva are posibilități foarte mari de calificare la Jocurile olimpice de la Paris 2024.

Aseară, în ședința Consiliului Local Pitești, la solicitarea CSM Pitești, a fost aprobată repartizarea unei locuințe de serviciu pentru sportiva noastră Florentina Ivănescu, multiplă campioană națională, balcanică și vicecampioană europeană la judo, una dintre speranțele României la Jocurile Olimpice.

Am înțeles situația locativă grea prin care trece și am venit imediat în sprijinul ei. Mult succes, Florentina Ivănescu!”, a transmis edilul Piteștiului, Cristian Gentea, pe Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA