930×122 POSADA 5

Pitesti

Pitești: Lucrări de reamenajare în Trivale

În perioada următoare, în cartierul Trivale, Aleea Voinicilor, în zona blocului 16, vor avea loc lucrări de reamenajare a treptelor.

Citiți și: Pitești. Așa da! Noile chioșcuri arată spectaculos

Lucrările vor fi realizate de către angajații ADP.  Trecătorii sunt rugați să circule cu grijă în zonă.

Primăria Pitești transmite:

Citiți și: Pitești. Impact acum la Podul Viilor

„Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, informează că, în această perioadă, se desfășoară lucrări de reconfigurare a treptelor din zona blocului 16, Aleea Voinicilor, din cartierul Trivale.

În urma acestui demers, treptele vor fi reamenajate și consolidate, sporindu-le, astfel, aspectul estetic și durabilitatea în vederea obținerii unui mediu mai sigur și mai accesibil pentru locuitorii din zonă.

Persoanele care tranzitează zona lucrărilor în curs sunt rugate să respecte semnalizările și indicațiile temporare pentru a evita incidentele nedorite.”

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Eleonora spune:

    Fiindcă este vorba de cartierul Trivale, rugăm Prmăria, respectiv Poliția Locală Pitești, să coordoneze echipaje de poliție în zona școlii 13,ca să-i determine pe elevii care au program după amiaza să meargă la ore și să nu mai stea printre blocuri, pe băncile de la scările de bloc, unde fumează, vorbesc urât, fac mizerie. Începând cu ora 12 ziua,aceștia își fac apariția în grupuri printre blocuri și stau câteodată și câte 2,3 ore,în loc să fie la orele de curs.Vă mulțumim!

  • Alex zidaru spune:

    De parca noi nu faceam exact aceelasi lucru cand eram copii

570 X 90 POSADA 3