930 pe 122 COSTACHE

furt

Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați ieri de către o piteșteancă cu privire la faptul că un bărbat i-ar fi sustras telefonul mobil din geantă.

Totul ar fi avut loc în timp ce aștepta să cumpere produse de la un chioșc.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

„Polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului și, în urma verificărilor, pe baza semnalmentelor oferite de persoana vătămată, au identificat persoana bănuită de săvârșirea fapte, un bărbat de 66 de ani din județul Olt.

În apropierea bărbatului, polițiștii au găsit abandonat și telefonul mobil în cauză.

Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, iar bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a informat Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Irina spune:

    Rușine să-i fie,degeaba a îmbătrânit!
    Ce lecții dă la nepoți!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90