NOR CURIER 930X122

mașină abandonată

Pitești: Mașină abandonată, ruginită și incendiată, ridicată de pe domeniul public

O relicvă pe roți a fost ridicată, astăzi, de pe domeniul public al municipiului Pitești de către muncitori ai ADP (Administrația Domeniului Public). Mașina arăta ca după război, mâncată de rugină, trecută prin foc, la propriu, fără geamuri și cu cauciucurile făcute praf.

Citiți și: O Honda zace abandonată într-o parcare din Pitești

Primăria municipiului Pitești a reluat activitatea de ridicare a mașinilor abandonate în locurile publice și în parcări.

Prin această activitate se urmărește eliberarea domeniului public ori privat ocupat nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere și menținerea curățeniei în oraș.

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat astăzi că activitatea de ridicare a mașinilor abandonate sau fără stăpân, lăsate pe spațiul public, continuă. De asemenea, edilul roagă cetățenii să semnaleze în continuare astfel de situații.

Continuă acțiunea de ridicare a mașinilor distruse sau abandonate, facem curățenie!

Vă rugăm să ne semnalați asemenea situații în parcările sau locurile publice din municipiu!

Mulțumesc poliției naționale și poliției locale pentru sprijin! Și celor care au ridicat-o, Administrația Domeniului Public!”, a transmis Cristian Gentea.

Potrivit legii, un vehicul fără stăpân nu are plăcuţa de înmatriculare sau alte marcaje oficiale, iar un vehicul abandonat este cel al cărui proprietar este cunoscut.

Sesizările formulate în scris sau verbal cu privire la existența unor vehicule fără stăpân sau abandonate, staționate pe domeniul public sau privat al municipiului Pitești, vor fi direcționate Poliției Locale Pitești, instituție care va organiza si va urmări evidenta acestora.

În momentul identificării autoturismului abandonat sau fără stăpân se întocmeşte de către inspector un proces verbal de constatare, iar proprietarul maşinii are între cinci şi zece zile la dispoziţie să îşi revendice vehiculul.

Vehiculul declarat abandonat va fi depozitat, în condiții de pază și de asigurare a integrității prin grija Administrației Domeniului Public Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90