Donaris 930 x 122

ora pamantului

Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Sâmbătă, 23 martie, iluminatul public din Piața Primăriei Pitești va fi întrerupt, în intervalul 20:30 – 21:30!

Autoritățile locale vor marca Ora Pământului, ediția nr. 18. â

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„Cel mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/ Ora Pământului, celebrat anual la sfârșitul lunii martie, reunește milioane de oameni, instituții și companii, într-o acțiune simbolică de promovare a activităților de salvare a planetei: stingerea luminilor din locuință sau din clădirea în care își desfășoară activitatea, timp de o oră.

Ediția a 18-a a manifestării va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, în intervalul orar 20:30 – 21:30.

Răstimp în care va fi întrerupt iluminatul public în Piața Primăriei din Pitești.

Pentru această ediție a evenimentului, pe site-ul www.ora-pamantului.ro a fost lansată Banca Orelor pentru Natură.

Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

E un instrument interactiv online care invită pe toată lumea nu numai să stingă luminile în mod simbolic, ci şi să dedice 60 de minute pentru a face un bine planetei.

Un gest mic, dar care, practicat metodic și pentru o perioadă mai lungă, poate avea impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Astfel, de OraPământului2024, Asociația WWF (Fondul Mondial pentru Natură) Romania lansează această provocare:

<<Opriți-vă din rutina zilnică și dăruiți o oră pentru Pământ. O oră, în care alături de familie sau prieteni să faceți ceva pentru a proteja natura: gătiți folosind ingrediente locale, reparați haine sau obiecte uzate, reciclați sau plantați un copac.

Nu e mult și nu e nici greu, iar dacă ne adunăm cât mai mulți oameni, avem o șansă să reparăm sau să oprim degradarea naturii și să o ajutăm să devină și mai rezilientă. Pentru bunăstarea noastră și pentru generațiile viitoare!

Împreună, putem transforma o singură Oră a Pământului în mii și milioane de acțiuni de impact pentru casa noastră comună!>>”, anunță municipalitatea.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90