New Profesional Consult 930 x 122

dragoș șerban

Pitești. Medic renumit, după moartea soției: „Am văzut cât de scurtă e viața!”

În urmă cu mai bine de o săptămână, soția renumitului doctor ortoped din municipiul Pitești, Dragos Șerb, s-a stins din viață.

Citiți și: ,,Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Doctorița Camelia Șerb a fost managerul Spitalului de Boli Cronice din Călinești timp de 10 ani.

Dragoș Șerb, medic la Spitalul Județean, dar și consilier local PSD în CL Pitești, împreună cu cei doi copii, a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care le-au fost alături în cele mai grele momente.

Citiți și: Apostoliceanu aruncă bomba: directorul Fotbal Club Argeș refuză sponsorizările

„Vă mulțumim tuturor acelora care ne-ați fost alături în momentele grele prin care am trecut la plecarea spre eternitate a Cameliei, sprijinul nostru în toate.

Am văzut încă o dată cât de scurtă poate fi viața și cât de mult contează să faci bine în această lume.

Nu am realizat înainte cât de apreciată a fost Camelia noastră și cât de mult a reprezentat pentru cunoscuți și mai puțin cunoscuți datorită altruismului ei.

Demersurile și apropierea celor care ne-ați fost alături ne-au copleșit. Mulțumesc în mod special domnului primar și celor din Primărie și Consiliul Local, colegilor din Spitalul Județean și celor de la Spitalul Călinești, celor care ne-ați fost alături și vă dorim sănătate și tot binele din lume! Areta, Rareș și Dragoș Șerb”, este mesajul transmis de familia Șerb.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90