New Profesional Consult 930 x 122

lalele

Pitești! Mii de lalele în dar de Sfântul Gheorghe!

Pitești! Mii de lalele în dar de Sfântul Gheorghe!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astăzi, 23 aprilie, în a treia zi a Simfoniei Lalelelor, vizitatorii din parcul Lunca Argeșului au primit lalele cu bulbi pentru a le planta în grădinile lor!

Municipalitatea a oferit 15.000 de lalele cu bulbi, acesta fiind al treilea an în care piteștenii și vizitatorii festivalului au parte de o astfel de surpriză. Un gest apreciat de iubitorii florilor, ce a devenit o tradiție de suflet!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Continuăm tradiția începută cu 2 ani în urmă: 15.000 de lalele cu bulbi ajung în grădinile și casele piteștenilor și turiștilor!

Vă mulțumim astfel pentru bucuria și energia împărtășită la sărbătoarea noastră aflată la a 46 a ediție!”, transmite primarul Cristian Gentea, cel care a împărțit mii de lalele astăzi în Parcul Lunca Argeșului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90