NOR CURIER 930X122

școala gimnazială mircea cel bătrân

    Pitești. Miracolele există! Operația pe inimă a reușit! „Îl așteptăm pe Florin la școală!”

    Minune pentru Florin, băiețelul în vârstă de 10 ani, din Pitești, care suferă de o gravă boală a inimii.

    Citiți și: DOLIU LA ȘCOALA “MIRCEA CEL BĂTRÂN” DIN TRIVALE

    La începutul lunii decembrie a acestui an, ePitești vă prezenta cazul lui Florin, elev al Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Bătrân” din Pitești, care duce o luptă crâncenă cu o boală rară în lume.

    Băiețelul avea nevoie urgentă de o operație complexă. Costurile intervenției erau însă cu mult peste posibilitățile părinților.

    În urma mediatizării, cazul a ajuns pe buzele tuturor oamenilor. Instituția școlară având un merit enorm în strângerea banilor. Aproape toată presa a făcut publică situația băiețelului.

    MINUNILE EXISTĂ, TREBUIE DOAR SĂ CREDEM ÎN ELE

    La câteva săptămâni distanță vine și vestea bună. Suma necesară intervenției a fost strânsă, iar Florin a fost operat de urgență în Turcia.

    Pentru mai multe detalii despre acest subiect, ePitesti a luat legătura cu directorul Școlii Gimnaziale ”Mircea cel Bătrân” din Pitești, Dragoș Dinculescu (foto).

     

    „Banii pentru intervenție s-au strâns, iar operația a fost un succes. Băiețelul este bine, urmează să fie externat și să se întoarcă în țară. Deocamdată nu poate să călătorească. Va ajunge în România săptămâna viitoare.

    Din câte am înțeles, Florin trebuie să repete această intervenție și la 18 ani. Nu pot să mai spun decât că noi îl așteptăm cu drag la școală”, a declarat Dragoș Dinculescu, în exclusivitate pentru ePitesti.

    Îi urăm și noi pe această cale micuțului, multă sănătate!

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90