930×122 CAPRA 5

banca

Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Lucrări de modernizare și amenajare în PITEȘTI, CENTRU

O schimbare semnificativă este pe cale să aibă loc în inima orașului Pitești.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Sucursala cunoscută a Băncii Române pentru Dezvoltare (BRD) din centrul orașului și-a închis temporar ușile. Banca s-a închis pentru un amplu proiect de renovare.

Conform autorizației obținute de la Primăria Pitești, banca va suferi o transformare completă. Sunt incluse lucrări de amenajare, modernizare și recompartimentare.

Proiectul, care a început pe 13 noiembrie anul acesta se va încheia pe 12 noiembrie 2024, va aduce un nou aspect atât interiorului, cât și fațadei clădirii.

De asemenea, se va pune un accent deosebit pe amplasarea unei semnalistici publicitare moderne.

Aceste schimbări sunt parte dintr-un plan pe termen lung, cu o valabilitate de cinci ani, având scopul de a îmbunătăți experiența clienților și a actualiza estetica exterioară a băncii.

Proiectul de renovare este conceput de BL Studio Associates SRL, un nume cunoscut în domeniul designului arhitectural.

Constructorul responsabil de punerea în aplicare a acestor planuri este SC Actidesign SRL, o firmă cu sediul în comuna Mărăcineni, sat Argeșelul, județul Argeș. Autorizația pentru această lucrare a fost obținută în aprilie 2023, stabilind un termen de 12 luni pentru finalizarea proiectului.

Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90