930 pe 122 COSTACHE

handbal

Pitești. Mobilizare impresionantă a jandarmilor

Pitești. Mobilizare impresionantă a jandarmilor

Citiți și: Argeș. Intervin jandarmii! Măsuri stricte de securitate

Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova se vor mobiliza și vor fi în alertă pentru a asigura ordinea publică și siguranța participanților la meciurile de handbal feminin.

Aceștia vor fi prezenți în zona apropiată şi imediată a Sălii Sporturilor – Pitești Arena.

Citiți și: Jandarmeria, oficial: Creștere alarmantă a infracțiunilor cu droguri în Argeș!

,,În perioada 26-27.08 a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor prezenți la meciurile de handbal feminin din cadrul Supercupei României.

 Partidele vor debuta sâmbătă, 26 august a.c., la Sala Sporturilor Pitești Arena, începând cu ora 15.00.

Pitești. Mobilizare impresionantă a jandarmilor

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova  va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Sporturilor – Pitești Arena, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor și va acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90