930 x122 grota rece

explozie pitesti

Atenție MARE! Cauza exploziei este des întâlnită și se poate întâmpla oricui!

Update, ora 10:40

Precizări oficiale din partea ISU Argeș cu privire la explozia produsă la blocul de locuințe din cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Pitești: Explozie urmată de incendiu, în Prundu – zona Metabet

Cauza exploziei fiind cel mai probabil acumularea de gaze în interiorul locuinței.

Ionuț Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, transmite:

Știrea inițială, ora 08:44 – Pitești. Momente de groază! Bloc cutremurat de o explozie! „Sunt căzuți pereții”

În această dimineață, o explozie puternică s-a produs într-un bloc de locuinţe din carterul Trivale.

Deflagraţia s-a produs în interiorul unui apartament aflat la parter. Suflul exploziei a distrus complet geamurile locuinţei şi a proiectat uşa de la intrarea în bloc la câţiva metri distanţă. Totodată, mai multe apartamente au fost afectate. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Explozie într-un bloc din Trivale! Victimă cu arsuri, persoane evacuate!

„S-a auzit groaznic de tare bubuitura. Toate ușile s-au strâmbat”

„În jur de 3 jumătate s-a produs explozia. O fi de la centrală, am auzit că vecinul ar fi cumpărat un aragaz. Nu știu cum l-a montat, nu știe nimeni nimic, momentan. S-a auzit groaznic de tare bubuitura. Nu-mi vine să cred.

Nu știu de ce n-a luat foc, doar explozia. Până sus la etajul 1 nu se mai închid ușile. Toate s-au strâmbat. Nu știu dacă a fost afectată și structura blocului. Apartamentul unde s-a întâmplat explozia sunt căzuți pereții. Eu zic că n-a fost afectată, dar Dumnezeu știe. Este groaznic”, a declarat unul dintre locatarii blocului.

„Victima a suferit arsuri de gradul 1”

„În această dimineață, Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat pentru intervenția la un imobil, un apartament situat la parterul unui bloc cu 4 etaje. Este vorba despre o explozie neurmată de un incendiu.

În urma acestei explozii, o persoană a fost transportată de către echipajul SAJ la UPU cu arsuri de gradul 1 la membrele superioare și la față, iar o altă persoană de la etajul 4 a fost monitorizată de către echipajul SMURD, la alte persoane nefiind nevoia de intervenția echipajelor de prim ajutor. Au fost afectate mai multe apartamente în urma exploziei” – locotenent colonel Horevoiu Florin, Detașamentul de Pompieri Pitești.

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90