930×122 CAPRA 5

Gentea

Pitești: Motiv de vrajbă pe strada Trivale!

Mai mulți locuitori de pe strada Trivale au făcut numeroase sesizări către Primăria Pitești semnalând faptul că, un rastel de biciclete amplasat în fața magazinului Pitești Bcycle, ocupă aproape tot trotuarul, punându-i de cele mai multe ori în dificultate pe pietoni.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Deși proprietarul magazinului spune că nu a auzit vreodată critici din partea vecinilor cu privire la rastelul amplasat pe trotuar, totuși situația a ajuns în atenția administrației publice.

Astfel că, în această seară, cu ocazia întâlnirii pe care a avut-o cu unii locatari din strada Trivale, pentru rezolvarea unor chestiuni legate de o mai bună gestionare a circulației și parcărilor, însuși edilul Cristian Gentea s-a deplasat în zonă.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Acesta a fost însoțit și de către cei doi directori din cadrul Primăriei – Iulian Chiriță și Dănuț Teodorescu.

 

După discuții, probe și măsurători, s-a stabilit ca rastel cu bicicletele de închiriat să fie poziționat într-o altă formă, pentru a nu mai împiedica circulația pietonilor.

În acest fel, se va salva din spațiu, iar bicicletele nu vor mai încurca circulația.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

  • Florin spune:

    De toata jena atentia cu care se apleaca autoritatile din Pitesti asupra unui amarat de suport de biciclete ,carw nici macar nu incomoda traficul pietonal in timp ce majoritatea trotuarelor sunt ocupate de masini parcate care nu lasa nici macar acel metru specificat in lege. Zic sa le fie rusine pentru servilismul cu care pleaca urechea la doleantele bogatilor de pe strada Trivale in timp ce de doleantele justificate ale celorlati pitesteni, ii doare prin partile dorsale

  • Vlad P spune:

    Wow, s a deplasat acolo… cum facem sa il aducem si in centru in zonele bazarului si pietei ceair sa vedem daca i ar placea sa vada mizeria si dezorganizarea de pe acolo?

  • Banu spune:

    Domnule Primar,în centru teatrul Aschiuta,mare mizerie,poate veniți sa vedeți.

  • Alt cetatean spune:

    Dacă dl Cazan are nervii în batista trebuie să consulte un psihiatru. Dl Cazan a acuzat inițial angajații și elevii unității militare ca parchează autoturismele în mod legal pe domeniul public🤣. Dinu Paturi a s-a reinventat în dl Cazan. Arivistul din zilele noastre vrea exclusivitate pe domeniul public. Pretinde! Autoritățile locale să-i stea la dispoziție. Reprezentanții unității militare i-au demonstrat ca autovehiculele nu aparțin nici cadrelor nici elevilor. Probabil sunt persoane care au treaba la cabinetele din zona, instituții bancare, agenții de turism, locașurile de cult, părinții care-di duc copii la Palatul Copiilor sau cei care frecventează locul de agrement Parcul Trivale și vin cu mașinile din cartierele unde locuiesc pana la întrarea în parc. Dinu Paturi a nu mai vrea asta ca îl deranjează..

  • Primar de Primar spune:

    Penibila constatarea autorităților!

  • Elena spune:

    Aoleoo! Domnule primar! V-ati facut de ras! Cum se face ca ati plecat pe teren si culnea, cu toata haita!? Si asta doar ca sa – i faceti pe plac vreunui bogatas dupa acea strada! Dar ca xai xare se ocupa in tot orasul su spatiile verzi, cu cosmetizarea acestora nu vedeti!? Sa veniti in Prundu in blocurile de linga Arena sa vedeti dezastru
    Sa vedeti hal de taiat gardul viu de linga blocuri, sa vedeti si hal de curatenie in urma acestei zise cismetizare! Dezastru, bataie de joc, ghena de gunoi! Ce ramine in urma acestei,, curatenii,, bataie de joc! Dlor stau pe telefoane, razmati de maturi si te miri ce! Va rog sa mergeti si sa vizitati cateva blocuri si daca va pkace atunci jos palaria! Totul bataie de joc! Ghena de gunoi! Sau pentru noi nu merita deranjul ca pentru dnul din Trivale!!???

  • Rares spune:

    Îmi place bicla aia 🤣 e frumoasa ca d e bicla ta

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3