Donaris 930 x 122

baruri

Pitești. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Poliția în baruri și restaurante

Au avut loc controale de amploare la mai multe localuri, baruri și restaurante din Pitești. Polițiștii locali au aplicat mai multe amenzi, iar două unități de alimentație publică au fost temporar închise.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite: 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Biroului D.C.A.S.A.C.P. au efectuat o acțiune inopinată de control în noaptea de 01.04.2023, acțiune ce a vizat modul de respectare a legislației privind fumatul în spații publice închise, precum și autorizarea/vizarea unităților de alimentație publică, de pe raza municipiului Pitești.

Au fost verificați un număr de 28 agenți economici care desfășurau activitate specifică de bar/restaurant/activități recreative și distractive, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 26.200 lei din care:

– 4 sancțiuni contravenționale cf. Legii nr. 349/2002 modif. (legea fumatului), iar unui agent economic, fiind la a doua abatere i s-a aplicat măsura complementară se suspendare a activității până la remedierea situației, amenda aplicată fiind în valoare de 10.000 lei.

– 5 sancțiuni contravenționale cf. O.G. nr.99/2000 rep. pentru lipsă autorizație emisă de autoritatea locală, în conformitatea cu Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum și cursuri de alimentație publică.

Totodată, la două unități de alimentație publică a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității până la intrarea în legalitate.

Aceste activități vor continua și în perioada următoare.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90