930×122 CAPRA 5

șoferiță

Piteşti: O femeie gonea nebuneşte cu maşina pe o stradă cu limită de 30 km/h

Piteşti: O femeie gonea nebuneşte cu maşina pe o stradă cu limită de 30 km/h.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

De o inconştienţă maximă a dat dovadă o şoferiţă de 39 de ani, din Piteşti, care circula cu un autoturism având o viteză de 145 km/h, în condiţiile în care pe strada Nicolae Dobrin (unde a fost depistată de poliţişti), pe o porţiune de drum însemnată, limita este de 30 km/h.

Din fericire, nu a provocat niciun eveniment rutier grav şi a fost depistată de poliţişti care i-au reţinut permisul de conducere.

Citiți și: Șoferiță vitezomană, potolită de polițiști

Şoferiţa se afla la volanul unui autoturism Volkswagen.

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

„În ziua de 06 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, care acționau cu aparatul RADAR, au depistat, pe strada Nicolae Dobrin, un autoturism condus de o femeie de 39 de ani, din Pitești, care a fost înregistrată cu viteza de 145 km/h.

În urma abaterii constatate, aceasta a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90