NOR CURIER 930X122

10.000 euro

Pitești. O noapte de „iubire” l-a costat 10.000 de euro

Pitești. O noapte de „iubire” l-a costat 10.000 de euro

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Un bărbat care a apelat la serviciile unei prostituate a fost tâlhărit de aceasta și încă două persoane. S-a întâmplat într-un apartament din municipiul Pitești pe care acesta îl închiriase. Cei vinovați au fost prinși.

Vineri, 05 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 27 de ani.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 ianuarie, bărbatul, împreună cu o tânără de 21 de ani, și o minoră de 17 ani, toți din municipiul București, în baza unei înțelegeri prealabile, ar fi deposedat prin acte de violență un bărbat de 33 de ani, cetățean pakistanez, de o borsetă ce conținea suma de 10.000 de euro, banii sustrași fiind ulterior împărțiți între cei trei autori.

În ziua de 05 mai, în urma administrării probatoriului, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În aceeași zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-a prezentat pe cel în cauză în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului.

Anterior, în ziua de 16 martie a.c., a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânăra de 21 de ani, ulterior fiind dispusă cercetarea acesteia sub măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, în ziua de 3 mai a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, și față de minora de 17 ani”, informează Poliția Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Mafia spune:

    statului nu vrea bordeluri. Vor sa detina ei toate curvele, toti banii!
    Cat despre agariciul pagubit, aloo, chiar nu mai gasesti o femeie pe masura ta??
    Cei care merg la curve sunt ori prosti, ori frustrati…

  • Vali Stan spune:

    Mafia?

    Ce treaba ai tu cu cine se duce unde?
    Da, trebuie reglementata prostitutia, pana atunci e treaba fiecarut sot sa isi insele nevasta 🙂 .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3