930×122 CAPRA 5

bcco

Pitești. O polițistă de la BCCO e cea mai tare!

Pitești. O polițistă de la BCCO e cea mai tare!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Maria Mădălina Popa, o polițistă din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, are rezultate remarcabile în domeniul sportiv.

Polițista a obținut recent două medalii la finala Camionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Nu sunt singurele premii pe care le-a câștigat de-a lungul timpului.

„În lupta împotriva criminalității, deseori sunt necesare îndemânarea și viteza. Pentru a fi mereu pregătit pentru acțiune, polițistul trebuie să fie bine pregătit fizic, printre altele.

Conștientă de aceste aspecte, dar mânată și de o pasiune pentru atletism, cu multă muncă și determinare, colega noastră Popa Maria Mădălina, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, nu pierde nicio ocazie să obțină performanțe remarcabile în domeniul sportiv.

Pitești. O polițistă de la BCCO e cea mai tare!

Astfel, la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I., care s-a desfășurat luna trecută, la Târgu Jiu, colega noastră a reușit să obțină două medalii: locul I, la proba Cros 2000 m și locul II, la proba Cros 800 m.

Competiția a reunit peste 200 de sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, care s-au luptat pentru ocuparea unui loc pe podium.

Despre performanțele  remarcabile  ale colegei noastre în cadrul competițiilor interne, dar și în afara ministerului, am putea scrie multe, dar amintim câteva recente: locul I la competiția Legal Half Maraton 10 km de anul acesta și locul II la Campionatul de Atletism și Cros de anul trecut la aceleași probe la care a participat și anul acesta.

Apreciem eforturile colegei noastre în perfecționarea capacităților fizice și promovarea unui stil de viață sănătos și îi dorim mult succes în activitățile viitoare!”, a transmis, astăzi, Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90