930 x122 grota rece

accident

Pitești. O puștoaică de 18 ani a lovit o tânără de 23 de ani!

Update: Pitești. O puștoaică de 18 ani a lovit o tânără de 23 de ani!

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Poliția Argeș informează: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, o tânără de 18 ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe bld. I.C. Brătianu din Pitești, din direcția intersecție cu str. Calea București spre intersecție cu str. Târgu din Vale, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a lovit o tânără de 23 de ani, din Băiculești, care era angajată în traversarea drumului.

În urma evenimentului, tânăra de 23 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”.

Știrea inițială: Pitești. Accident grav! Un om a fost lovit de mașină!

Un accident rutier s-a produs în această seară pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești.

Conform primelor informații, un pieton ar fi fost accidentat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90