NOR CURIER 930X122

Pitesti

Pitești. Oamenii vin în număr mare la această acțiune

Pitești. Oamenii vin în număr mare la această acțiune

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

La corturile instalate în Piața Primăriei Pitești, Platoul Filarmonicii, personalul medical a testat astăzi 290 de persoane, cu teste rapide pentru depistarea virusului Hepatitei C. Pentru a acoperi solicitările, a fost prelungit programul de testare cu o oră.

Asistenții și paramedicii SMURD vor reveni mâine, de la ora 10! Testarea este gratuită și rezultatele se dau pe loc. Foarte important: toate persoanele depistate pozitiv vor fi preluate de către echipa din proiect pentru continuarea investigațiilor!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Nu este nevoie de programare sau de cardul de sănătate.

„Îi încurajez pe argeșeni să vină să se testeze! Programul este de 4 ore, de la 10 la 14, dar vă asigur că personalul medical nu va pleca până nu vor fi testate toate persoanele care solicită acest lucru. Și le mulțumesc pentru asta!”, transmite prefectul Radu Perianu.

Instituția Prefectului județului Argeș este partener în acest proiect care aparține UMF Craiova și UMF București!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90