930 x122 grota rece

întrerupere apă

Pitești: Oamenii vor rămâne fără apă potabilă!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Victor Slăvescu cu privire la faptul că mâine – 07.03.2023, în intervalul orar 9 – 17, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă.

Citiți și: Atenție! Se oprește apa în Pitești!

Oprirea este necesară în vederea cuplării reţelei de alimentare cu apă nou executate la reţeaua existentă.

Apă Canal 2000 SA Pitești transmite: 

„Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 – CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul societății, la numărul de telefon 0248.223.237 sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!”

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90