NOR CURIER 930X122

medlife

Pitești. Oficial: Decizie pentru clinica Muntenia Hospital

MedLife își consolidează rețeaua de spitale odată cu finalizarea achiziției Muntenia Hospital, cel mai mare spital privat din Argeș

Citiți și: Oficial! Sunt probleme în vânzarea Muntenia Hospital

MedLife anunță finalizarea tranzacției de preluare a 99,76% din pachetul de acțiuni Muntenia Hospital, cel mai mare spital din județul Argeș, după aprobarea Consiliului Concurenței. Astfel, liderul pieței de servicii medicale private din România își consolidează expertiza medicală pe zona spitalicească și ajunge la o rețea de 16 spitale la nivel național.

Cu o experiență de 12 ani pe piața serviciilor medicale, Muntenia Hospital se alătură, astfel, misiunii MedLife de a oferi pacienților servicii de excelență medicală pentru investigații, tratamente medicale și intervenții chirurgicale, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă.

Spitalul din Pitești se remarcă printr-o echipă medicală alcătuită din peste 70 de specialiști de talia MedLife, acoperind aproape toate specialitățile medicale și chirurgicale: chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă, urologie, dermatologie, ORL, gastroenterologie, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, psihologie, medicină de laborator, radiologie și imagistică medicală ș.a.

Citiți și: MUNTENIA HOSPITAL PITEȘTI, PE LISTA NEAGRĂ DE LA MS

„Parteneriatul cu Muntenia Hospital reprezintă o continuare a misiunii noastre de a pune laolaltă medici și specialiști de elită din România, care, împreună cu tehnologia de ultimă generație și expertiza noastră dobândită local, oferă românilor acces la medicină de excelență, la noi în țară. Ne propunem ca odată cu extinderea portofoliului de servicii în regiunea de sud a țării să punem la dispoziția pacienților din proximitate echipe medicale de top și soluții integrate, de la servicii medicale în regim ambulatoriu, imagistică și laborator la intervenții chirurgicale complexe și spitalizare la cele mai înalte standarde”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

Muntenia Hospital dispune de un bloc operator cu 4 săli de operație, un centru de radiologie și imagistică de înaltă performanță (CT, RMN, DEXA, mamograf digital) și un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Spitalul se află în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienții pot beneficia de servicii decontate în regim de spitalizare de zi și continuă.

Odată cu finalizarea acestei tranzacții, MedLife devine unul dintre cei mai mari jucători din județul Argeș, având în portofoliu atât servicii de prevenție prin intermediul clinicilor Solomed, cât și servicii integrate, inclusiv de chirurgie și spitalizare, în cadrul Munteania Hospital.

Suplimentar achiziției Muntenia Hospital, MedLife mai are în derulare pe același segment al serviciilor spitalicești și achiziția grupului Provita, aceasta fiind în curs de evaluare de către Consiliul Concurenței, arată grupul prin intermediul unui comunicat de presă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3