930 x122 grota rece

olimpiada națională de limba engleză

    Pitești: Olimpicii „englezi” din țară, prezenți la o școală importantă!

    În perioada 17-21 aprilie 2022, Piteștiul va fi gazda OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ENGLEZĂ, clasele VII-XII.

    Citiți și: Ministrul Educației, despre olimpiada de la Pitești: ”Nu se confirmă reclamațiile”

    „Comisia Centrală are ca președinte un reprezentant al Universității de Limbi și Literaturi Străine a Universității București, în persoana conf. univ. dr. Anidora Gabriela BROZBĂ, iar calitatea de vicepreședinte este deținută de reprezentantul Ministerului Educației, doamna prof. dr. Rodica Diana Cherciu.

    Elevii participanți vor fi cazați la hotelurile ”Cornul Vânătorului”, ”Monte Carlo”, ”Dinastia” și ”Carmen”, iar probele de concurs se vor desfășura la Școala Gimnazială ”Matei Basarab”, Pitești, după cum urmează:

    – luni, ora 09.00 (scris și audio-video);

    – marți, ora 10.00 (speaking);

    Deschiderea festivă a olimpiadei va avea loc duminică, 17.04.2022, la Filarmonica Pitești, începând cu ora 18.00, iar festivitatea de premiere, în același loc, miercuri, 20.04.2022, de la ora 19.00.

    Suntem onorați să vă invităm la activitățile prilejuite de OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LIMBA ENGLEZĂ.” , transmite inspectorul școlar general, Alina Manea, într-un comunicat de presă.

    Foto principal: descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Un comentariu

    • Cititor spune:

      Liceul Cantacuzino nu a spus nimic de aceasta olimpiada! Indolență totala!! Rușine! Profesorii urmaresc doar sa incaseze salariul!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3