930 x122 grota rece

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Pitești: Pădurea Trivale îngropată în gunoaie

Acțiune de ecologizare organizată de Salubritate 2000 S.A., în pădurea Trivale – aceeași zonă, la un an distanță!

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, angajații Salubritate 2000 S.A. s-au mobilizat, în data de 06.06.2022, pentru al doilea an consecutiv, într-o acțiune voluntară de salubrizare a unei zone afectate de depozitarea necontrolată a deșeurilor, situată între pădurea Trivale și str. Dr. Victor Mărtoiu, zonă care a fost salubrizată și anul trecut.

Citiți și: Nu uitați: se întâmplă săptămâna aceasta! Este gratuit

Acțiunea de ecologizare a fost o inițiativă a Salubritate 2000 S.A., desfășurată în afara programului de lucru, având ca scop atât salubrizarea zonei, cât și accentuarea simțului responsabilității civice, precum și încurajarea implicării active a comunității în menținerea curățeniei.

 

Rezultatele acțiunii au fost vizibile, voluntarii reușind colectarea unei cantități însemnate de deșeuri, în urma lor lăsând un mediu curat și igienizat.

 

Ziua Mondială a Mediului Înconjurător este sărbătorită, în fiecare an, pe data de 5 iunie, și reprezintă un apel la conștientizarea importanței respectării mediului înconjurător, dar și la întreprinderea măsurilor pentru a-l proteja.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3