NOR CURIER 930X122

Colonia ACH

    Pitești: „Pas important pentru orășelul de carton”

    Așteptarea a luat sfârșit!

    Citiți și: Ce i s-a întâmplat primarului în noaptea de Înviere. Gest neașteptat

    Colonia ACH va avea condiții civilizate pentru locuitorii ei. Această zonă va fi un alt cartier al Piteștiului, după introducerea utilităților, potrivit spuselor edilului Cristian Gentea.

    Marți, 20 septembrie, a fost predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de introducere a rețelei de gaze.

    Citiți și: S-a întâmplat după 30 de ani, în Pitești! Anunțul momentului!

    „În primă etapă, va fi branșată biserica Sfântul Mina, cel mai îndepărtat consumator din rețea, urmând ca, ulterior, branșamentele să se facă individual.

    80% din rețeaua electrică este deja instalată!

    Apa și canalizarea vor fi prinse în proiectul de buget de anul viitor.

    Așadar, am mai făcut un pas important pentru orășelul de carton, cum era numită zona din fosta colonie Hidroconstrucția!

    Pentru branșamentele individuale, ce urmează în viitorul apropiat, este nevoie ca fiecare locatar să își rezolve problemele cadastrale în cel mai scurt timp, așa încât să se poată face donarea aleilor individuale către domeniul public.

    Și în această problemă, mi-am oferit sprijinul: ne vom întâlni toți – locatari, reprezentanți OCPI, Cadastru, Primărie, fostul cadastrist, reprezentanți ai deținătorilor de rețele publice – pentru a urgenta eliberarea documentației necesare branșamentelor individuale”, a declarat primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • Nume spune:

      Utilitati erau deja in afara de reteaua de gaze in rest totul e functional de ani de zile, nu mai mintiti lumea si promovati niste lucruri care nu sunt adevarate marginalizand cartierul respectiv….
      Articolul de fata e paralel cu realitatea :)!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3